Thursday, July 10, 2008

Wang Tepus @ Balak Trail - Update

"Maaf ride ke Gunung Jerai dibatalkan. Aku ada kerja sikit kat UUM Sintok pagi 11 Jul ni. Nizam, Md Noh & CheGu Ahmad u all boleh kontek Pak Mail atau Yusof. Dia org ride ke Gunung Jerai pagi Sabtu ni".

Ride to Wang Tepus @ Balak Trail - ON repeat ON ! Aku bawa fullsus Giant NRS3 'diesel power' utk ride kat Wang Tepus nanti. "BMI" dia 12kg ! Obese ! Bawa pi DH kat sana bagi dia kurus sikit ! Kalau dia x kurus, aku yg kurus dok tolak dia.
Date : 11th Jul 2008
Time : 15.30pm (pedal)
Meet : RedFlag, Jitra
Route : Logging Trail Wang Tepus, Jitra Kedah @ "Balak Trail" - it was an "easy and smooth 10 km climb" then enjoy a gooood downhill all d' way . . . wei RON betoi ke 10km climb ni . . . . . hangpa nak sembelih aku ke ? Hai kawan2, kalau tak pekena kawan2 tak sah ! he he he !
Fees : F.O.C. . . . bawa teloq sudah !
Aim : Bike Handling & Technical Skill . . . !

WwwwELCoMe . . . tO WanGGG tEpUsssss !
(ini kah Logging Trail Wang Tepus ? ? ?. . . . eh ! eh ! awat tiba2 rasa macam nak demam tak tau !. . . sempat lagi kut hari jumaat ni p klinik ambek MC. Boleh bagi excuse kat Red Flag & TRM. . . .MC mana boleh pi mana2 he he he ! )
Ed pun tolak . . . . pergh !

climbing dulu . . . . !

Ron @ raja rimba !

Downhillll . . . . . . . . jangan lari !

Riders yg dah buat akuan bersumpah utk tanggong balak : TRM Riders, Redflags, Recreational Rider -ramlysp. Jangan Lariiiiii . . . . . skot khas Interpro tank akan mengesan kamu ! mmmm ! Mat Kedah mungkin tak dapat hadir Jumaat ni fasal 'seat post' dia akan jadi lembek pada tiap hujung minggu he he he ! Chan NXT & Friends ? dan aku rasa Mael org kampong Mat Kedah akan hadir utk mewakili Mat Kedah & daerahnye ! he he he !
Interested ? - Just confirm tru' my email ramlysp@gmail.com
C u Dare !

1 comment:

pokcik a.k.a zouls said...

nampak best betol scene kat trail balak nie...mengancam!!!
sib baik ler umah bapak mertua aku kat dalam bukit ada trail balak lagik! tiap kali balik,beskal mesti bawak sekali...tapi kayuh sorang2 mmg tak best langsung...